Melisa Asli Pamuk se udaje!

Stigle su lepe vesti za fanove popularne turske glumice Melise Asli Pamuk. Pa o čemu je reč?

Melisa Asli Pamuk se udaje!

Foto Credits: RiriNano

Čini se da je glumica, koju vole mnogi fanovi, konačno pronašla svoju sreću u privatnom životu. Prema pisanju turske štampe, glumica i njen voljeni Yusuf Yazici su odlučili da se venčaju.

Nakon rastanka sa Mustafom Mertom Kocom, Melisa Asli Pamuk nije dugo ostala sama. Glumica je nedavno potvrdila ulazak u vezu sa poznatim fudbalerom Yusufom Yazicijem, koji trenutno igra za klub iz francuskog grada Lila.

Glumica često putuje u Francusku, gde njen voljeni igra, između snimanja novih projekata.

Potvrđene glasine o vezi

Međutim, par radije bira da ne pokazuju javno svoj odnos. Nedavno je par zvanično potvrdio glasine o njihovoj ljubavnoj vezi zajedničkim objavljivanjem na društvenim mrežama.

Prema rečima novinara uglednog izdanja Milliyet Mesuta Yilmaza, veza je ušla u novu fazu, pošto je Yusuf dao romantičnu ponudu Melisi Asli Pamuk, koja ju je veoma iznenadila.

Kako dalje prenose mediji u Turskoj, Melisa je ovu ponudu prihvatila, a par je već otpočeo pripreme za njihovo venčanje.

Dok je glumica okupirana snimanjem Netflixovog filma Sen Buyumeye Bak, Yusuf nastavlja sa treninzima i utakmicama u Francuskoj. Kada će par naći vremena za venčanje još nije poznato.

NOVO - Ozgu Namal i Ozcan Deniz u novoj TV seriji Kizil Goncalar / Crveni pupoljci

By: TV Exposed