Ozgu Namal i Ozcan Deniz u novoj TV seriji Kizil Goncalar / Crveni pupoljci

Turska glumica Ozgu Namal priprema se da ponovo učestvuje u televizijskim serijama nakon dosta godina.

Ozgu Namal i Ozcan Deniz u novoj TV seriji Kizil Goncalar / Crveni pupoljci

Foto Credits: Internet Haber

Rođena 1978. godine, glumica se poslednji put pojavila pred svojim fanovima u sezoni 2013-2014 sa projektom Merhamet.

Ozgu Namal, koja je više puta bila na dnevnom redu sa svojim brakom, birajući miran i povučen život, rađajući dvoje dece i bolno rano izgubila muža, posle 9 godina ponovo će se naći na snimanjima.

Namal, koja je obradovala svoje fanove najavom TV serije Kizil Goncalar / Crveni pupoljci, u kojoj je glumila sa Ozcanom Denizom, biće glavna glumica veoma impresivne priče.

U skladu sa informacijama koje je preneo televizijski kritičar Sina Kologlu, glumica, koju ćemo gledati sa ženskim likom koja čisti kuće, tumačiće lik po imenu Merjem. Ukrštanje puteva Ozcana Deniza kao doktora Leventa i Ozgu Namal kao čistačice odvešće ih u njihovu prošlost.

 Tajna iz prošlosti

Levent i Merjem su ljudi iz različitih svetova, ali postoji tajna iz njihove prošlosti koja im omogućava da se upoznaju. Ova tajna će biti najvažnija tačka serije Kizil Goncalar.

U oktobru će ekipa serije biti na snimanju, a u ovom slučaju se pojavljuje mogućnost emitovanja prve epizode ​​u novembru.

Očekuje se da će serijal Kizil Goncalar / Crveni pupoljci, koji će se emitovati na televiziji Fox, biti jedan od najuticajnijih projekata nove sezone.

View this post on Instagram

A post shared by Özcan Deniz (@ozcandeniz)

NOVO - Demet Ozdemir se odmorila i spremna je za drugu sezonu serije Adim Farah!

By: TV Exposed