Nova serija scenaristkinje projekata Erkenci Kus i Sen Cal Kapimi!

Scenarista Ayse Uner Kutlu započela je pripreme za novu TV seriju. Poznata scenaristiknja, koja je ranije napisala priču u seriji Erkenci Kus, a zatim za Sen Cal Kapimi, sada sarađuje sa kompanijom Gold Film u pripremama za letnji period.

Nova serija scenaristkinje projekata Erkenci Kus i Sen Cal Kapimi!

Foto Credits: Dizilah

Faruk Turgut, vlasnik Gold filma, kompanije koja je postala žapažena serijom Demet Ozdemir pod nazivom Cilekom Kokusu, a potom i projektom Cana Yamana i Demet, TV serijom Erkenci Kus, pridaje veliki značaj novim serijama. Nažalost, dramski projekat kompanije, pod nazivom Kanunsuz Toplakar / Zemlja bez zakona, pripremljen za Fox TV, doživeo je rano finale zbog niske gledanosti. Faruk Turgut je ubrzo nakon toga odlučio da sa svojim timom počne da radi na novoj seriji.

Jedna od serija sa potpisom njegove kompanije pojaviće se pred publikom sa imenom Senden Daha Guzel ili u prevodu Lepša od tebe ili Lepši od tebe. U pitanju je još jedna romantična komedija koju ćemo gledati tokom letnjih meseci ove godine.

Scenaristkinja Ayse Uner Kutlu je zadužena za ovaj projekat i svi se nadaju da će pokazati svoju stručnost u romantičnim komedijama u ovom novom projektu.

Naravno mnogo toga zavisiće i od glumačkog kadra. Serije Erkenci Kus i Sen Cal Kapimi na kojima je Ayse radila imale su ozbiljne parove kao glavne glumce. Fanovi turskih serija se nadaju da će tako biti i ovog puta.

Fanovi su na društvenim mrežama počeli da podsećaju kreatore ovog projekta da je Kerem Bursin slobodan u izboru posla...

Ipak, za sada nema naznaka da ćemo ga gledati u novoj letnjoj televizijskoj seriji Senden Daha Guzel / Lepša od tebe.

NOVO - Danas je premijera nove turske serije Midnight at the Pera Palace

By: Milt-TV Exposed