Ogun Kaptanoglu radi kao spasilac u ruševinama nakon zemljotresa!

Ogun Kaptanoglu, kojeg gledamo u TV serijama i filmovima od 2004. godine, posebno je ostao upamćen po liku kapetana Oguza u TV seriji Karagul.

Ogun Kaptanoglu radi kao spasilac u ruševinama nakon zemljotresa!

Foto Credits: Haberturk

Glumac kojeg smo gledali u istorijskim TV serijama kao što su Dirilis Ertugrul, Mehmetcik Kutul Amare i Uyanis Buiuk Selcuklu, nedavno je igrao likove Resula u TV seriji Kardeslerim / Moja braća i Poyraza u seriji Iyilik / Dobrota.

Ogun Kaptanoglu je ovih dana na dnevnom redu sa svojom herojskom borbom. Poznati glumac se odmah preselio u region nakon velikog zemljotresa koji se dogodio u ponedeljak, 6. februara u razmaku od 9 sati, koji je zahvatio 9 gradova u okolini, zajedno sa Kahramanmarašom. Kaptanoglu, član KIF tima za potragu i spasavanje i prvu pomoć, pridružio se spasilačkim aktivnostima u regionu posle 38 sati, uprkos teškim vremenskim uslovima.

Radi zajedno sa spasiocima

Navodeći da su oni treći tim za potragu i spasavanje koji je stigao do Hataja, glumac je učestvovao u aktivnostima potrage i spasavanja u olupini preko puta sportske hale Antakia. Deleći šta se desilo tokom akcije spasavanja na svom Instagram nalogu, glumac je rekao da su iz olupine živog izvukli građanina po imenu Sevket.

Glumac, poznat po uspešnim nastupima u TV seriji, prošao je obuku za pomoć i spasavanje, a nakon katastrofe zemljotresa, odmah se preselio u region i uložio nadljudski napor. Njegovi pratioci su se zahvalili Ogunu Kaptanogluu sa brojnim porukama u kojima se navodi da su počastvovani.

Navodeći da je u neopisivim osećanjima, Ogun Kaptanoglu je bio veoma cenjen za svoj trud.

NOVO - Berguzar Korel, Halit Ergenc, Can Yaman, Aras Bulut Iynemli i drugi doniraju velika novčana sredstva!

By: TV Exposed