Svesno žrtvovanje druge serije zbog Sen Cal Kapimi / Kucaj na moja vrata

Lepe vesti za fanove serije Sen Cal Kapimi se neće dopasti fanovima druge turske serije. Televizija Fox je odlučna da sačuva projekat serije Kucaj na moja vrata po svaku cenu. To su i dokazali promenom dana emitovanja te serije i Zumruduanke. Na taj način su prema pisanju turskih medija svesno žrtvovali seriju Zumruduanka. Fox TV ...

Svesno žrtvovanje druge serije zbog Sen Cal Kapimi / Kucaj na moja vrata

Lepe vesti za fanove serije Sen Cal Kapimi se neće dopasti fanovima druge turske serije.

Televizija Fox je odlučna da sačuva projekat serije Kucaj na moja vrata po svaku cenu. To su i dokazali promenom dana emitovanja te serije i Zumruduanke. Na taj način su prema pisanju turskih medija svesno žrtvovali seriju Zumruduanka. Fox TV se ove televizijske sezone ponaša pomalo haotično. Naručuju sve veći broj novih serija, a to nikako nije dobra vest za stare.

Čim primete pad rejtinga neke od serija koje se emituju, veoma brzo ih ukinu. Ova kako su je mediji u Turskoj nazvali „trka oko rejtinga“ je već bila kobna za nekoliko projekata. Čini se da bi naredna žrtva mogla da bude serija Zumruduanka, a toga je svesna i glumica Ceren Yilmaz. Ona je ušla u raspravu sa producentom, a nakon toga ga i otpratila sa društvenih mreža. Razlog za ovu svađu bio je upravo status serije Zumruduanka.

NOVO - Otkriveno da li će se Can Yaman pojaviti u italijanskom rijalitiju!

By: TV Exposed