Lepe vesti za seriju Tacsiz Prenses / Nekrunisana princeza

Tacsiz Prenses / Nekrunisana princeza, serija čije su prve dve epizode ​​emitovane na TV ekranima Fox-a, izgleda kao lek za one koji traže alternativnu TV seriju utorkom uveče.

Lepe vesti za seriju Tacsiz Prenses / Nekrunisana princeza

Foto Credits: Haberler

Činjenica da je gledanost porasla u drugoj epizodi serije, u kojoj su glavne uloge preuzeli Ismail Hacioglu i Sumeyye Aydogan, još jednom je dokazala da je publika pokazala interesovanje. Ismail Hacioglu koji je sezonu započeo TV serijom Mahkum / Zatvorenik, ali je taj projekat ubrzo otkazan zbog niske gledanosti u novom delu, ovog puta je izašao pred publiku sa potpuno suprotnom ulogom.

Dok je igrao ulogu lošeg momka u seriji Mahkum, pojavio se pred publikom mesecima kasnije na istom ekranu, ovoga puta kao veoma dobar čovek. Serija Tacsiz Prenses / Nekrunisana princeza govori o borbi učitelja po imenu Evgin, koji pokušava da se brine o deci i njihovoj borbi za život. Ismail Hacioglu je takođe postao partner sa mladom glumicom Sumeyye Aydogan, koja je imala veliki uspeh sa svojom poslednjom serijom Duy Beni / Čuj me, a harmonija na ekranu je takođe bila cenjena.

Sa proširenjem priče serije u narednim nedeljama, čini se da je moguće dobiti i bolju gledanost. Bio je to razvoj koji je obradovao one kojima se dopala priča serije Tasciz Prenses što su ocene bile pozitivne za ovaj projekat, o čemu se mnogo pričalo na društvenim mrežama, posebno zbog sjajnog nastupa Ismaila Hacioglua.

NOVO - Melis Sezen u dve nove serije

By: TV Exposed