Serenay Sarikaya o tome kako je smršala

Turska glumica Serenay Sarikaya dala je novi intervju turskim medijima. I ovog puta više je bilo govora o njenom privatnom životu nego o poslu.

Serenay Sarikaya o tome kako je smršala

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Serenay Sarikaya je do pre nekoliko godina bila u samom vrhu kada je popularnost turskih glumica u pitanju. Sada je daleko od toga.

Dok čekamo emitovanje njene serije Sahmeran, možemo čitati razne priče iz njenog privatnog života. Glumica je navodno raskinula pa se pomirila sa Umutom Evirgenom. Izmedju toga dogodio se i nemili dogadjaj u kojem je razlupan njen automobil.

Serenay Sarikaya trenutno radi na mjuziklu “Alisa u zemlji čuda”, a kako prenose turski mediji vidno je popravila liniju. Glumica je za tabloid Aksam i otkrila svoju tajnu, odnosno na koji način je smršala. Serenay je objasnila da je iz ishrane potpuno izbacila mlečne proizvode.

Kako je sama priznala i našalila se, sada joj sirevi dolaze u san. Ipak, rezultati dijete su vidljivi i veoma je srećna zbog gubitka kilograma. Serenay je dodala da ponekad zaista sanja kako jede sir, ali da ga više ne konzumira. Uvidela je da je sir štetan po njenu kilažu i više ni ne razmišlja o tome da ga koristi u ishrani.

Nadamo se da će serija Sahmeran koja je u post-produkciji i čiji je datum premijere još “u magli” popraviti utisak o njenoj glumačkoj karijeri i “doterati” je u red kao što je glumica to učinila sa svojom kilažom.

NOVO - Ozge Ozpirinnci o planovima za naredni period

 By: Milt-TV Exposed