Svi sa nestrpljenjem čekaju novu epizodu serije Yargi, šta nas sve čeka?!

Jedna od najupečatljivijih produkcija na TV ekranima je serija Yargi / Presuda. Projekat, koji gledaoci sa oduševljenjem gledaju od dana kada je prvi put emitovan, uspeo je da postane i serija koja obeležava sezonu Kanala D.

Svi sa nestrpljenjem čekaju novu epizodu serije Yargi, šta nas sve čeka?!

Foto Credits: IMDB

Serija Yargi / Presuda, u kojoj glume Pinar Deniz i Kaan Urgancioglu, sprema se za finale sezone. Sema Ergenekon, scenaristkinja ove Ay Yapimove serije, svake nedelje pravi događaje koji opovrgavaju očekivanja publike. Postoje iznenađujući razvoji u svim objavljenim epizodama. Ono što je nekoliko nedelja objavljeno sa frazom „6 meseci kasnije“ u poslednjoj sceni serije šokira sve.

Ceylin, koju je oživela Pinar Deniz, ulazi u njenu kancelariju sa krvavim nožem u ruci, Eren, koji dolazi za njom, hapsi je, odvodi je na sudsku medicinu, a otisci prstiju u kontejneru za smeće pripadaju Ceylin , koja na prstu ima burmu. Ceylin, koja gleda sa žaljenjem... Ove scene su zbunile umove publike!

U poslednjoj epizodi, pažnju je privukla scena u kojoj je Ilgaz, kojeg igra Kaan Urgandcioglu, pokazao Erenu prstenje koje je kupio, ali nije mogao da nosi. Sa scene se jasno vidi da se razvedeni par venčao kasnije, 6 meseci kasnije. Krvavi prsten skinut sa Ceylininog prsta zaprepastio je sve.

Poznato je da će ove nedelje biti objavljena 33. epizoda serije Yargi, a još više ćemo biti iznenađeni u epizodi finala sezone koja će biti prikazana u nedelju, 29. maja!

Tokom nedelje snimljeno je finale sezone serije. Od ranije se znalo da će doći do suza, sudeći po prepisci na društvenim mrežama između Pinar Deniz i scenariste Seme Ergenekon zbog scenarija poslednje epizode ​​sezone.

NOVO - Esra Bilgic u novoj, posebnoj seriji!

By: TV Exposed