Esra Bilgic u novoj, posebnoj seriji!

Disney Plus, digitalna platforma koja je brzo i snažno ušla na tursko tržište, počinje sa emitovanjem 14. juna.

Esra Bilgic u novoj, posebnoj seriji!

Foto Credits: Dizilah

Najposebnija serija ove digitalne platforme, koja ima potpisane ugovore sa mnogim poznatim imenima, biće emitovana 2023. godine, na godišnjicu osnivanja Republike Turske, i biće produkcija u kojoj će se govoriti o Ataturkovom životu.

Ova serija je neko vreme bila povezana sa Arasom Bulutom Iynemlijem, odnosno zapažena zbog njega. Pre nekog vremena došlo je do izražaja da je Iynemli već ušao u pripremu za digitalnu seriju koja će oživeti Ataturka. Takođe je poznato da će Songul Oden u seriji dati život Ataturkovoj majci Zubeydi Hanim.

U glumačkoj ekipi serije, o kojoj se sve više priča, učestvuje i Sarp Akkaya, a u projektu će se pojaviti i svetski poznata glumica Ema Votson. Na kraju, Esra Bilgic je uključena u glumačku ekipu. Glumica je nedavno na ekrane došla sa serijom Kanunsuz Topraklar, televizije Fox.

Esra Bilgic nastavlja da bude jedno od traženih imena poslednjih godina sa svojom uspešnom glumom. Ime ove glumice, koja je imala veliki proboj sa serijom Ramo, sada se pominje uz seriju kojoj Disney Plus pridaje veliki značaj i koja će imati posebno značenje za njegove pretplatnike u Turskoj.

Projekat, čiji je početak snimanja planiran u julu, biće poklon Disney plusa turskom narodu 2023. godine, na 100. godišnjicu uspostavljanja Republike Turske.

Očekuje se da će serija privući veliku pažnju ne samo u Turskoj već i u svetu.

NOVO - Birce Akalay i Ibrahim Celikkol uskoro ponovo zajedno na ekranima!

By: TV Exposed