Basak Dizer ima veliko srce!

Modna kreatorka i stilistkinja Basak Dizer uživa veliko poštovanje u Turskoj. Ova dama je na sebe skrenula pažnju i time što je supruga jednog od najpopularnijih turskih glumca Kivanca Tatlituga.

Basak Dizer ima veliko srce!

Foto Credits: Internet Haber

Basak Dizer je popularna i na društvenim mrežama. Njen zvaničan Instagram nalog prati 823 hiljade ljude. Ova divna dama često na svom Instagramu prenosi dešavanja iz privatnog života. Proteklih dana napravila je gest kojima je dirnula mnoge.

To nekima verovatno neće biti ništa važno, ali je Dizer pokazala da ima zaista veliko srce. Basak je na ulici pronašla belo kuče, kog je usvojila a posle toga mu našla i novi dom. Nakon toga je postavila fotografiju sa kučetom i napisala da će ono od sada živeti kod Cema Tatlituga, starijeg brata njenog supruga. Ovaj gest je naišao na veliko odobravanje na društvenim mrežama.

Basak i Kivanc su u ljubavnoj vezi od septembra 2013. godine, ali se znaju sa seta popularne televizijske serije "Zabranjeno voće", gde je ona radila kao stilista. Međutim, tada je bila u braku sa Francuzom Orenom Fransezom, ali im se brak raspao četiri meseca pre ponovnog susreta sa Kivancom. Ovaj mnogima veoma drag ljubavni i bračni par se venčao 2016. godine.

U narednom periodu će se ostvariti i u ulozi roditelja.

NOVO - Evo ko će biti drugi muški glavni glumac u novoj seriji Demet Ozdemir

By: Milt-TV Exposed