Murat Boz potpisao višemilionski ugovor pred novu seriju

Turski pevač i glumac Murat Boz pojaviće se za nekoliko dana u novoj seriji. U medjuvremenu je potpisao novi ugovor marketinške prirode.

Murat Boz potpisao višemilionski ugovor pred novu seriju

Foto Credits: Internet Haber

Murat Boz je potpisao ugovor sa brendom muške garderobe AV VA. Ugovor je u trajanju od pet godina a po slovu ugovora Murat će zaraditi iznos od 10 miliona turskih lira. Boz je ugovor potpisao nekoliko dana pred premijeru njegove nove serije.

Reč je o seriji koja se zove Zeytin Agaci | Maslinovo drvo, poznatoj i pod nazivom Another Self. U pitanju je projekat digitalne platforme Netflix tokom čijeg snimanja su se Murat Boz i Tuba Buyukustun dodatno zbližili. Bilo je čak i reči o tome da je izmedju njih dvoje došlo do razvijanja emocija, odnosno da su imali nešto više od prijateljstva. To ipak nije istina. Njih dvoje su demantovali takve natpise i poručili da su zaista dobri prijatelji.

Serija Zeytin Agaci će biti dostupna na Netflixu od četvrtka, 28. jula. Pored Murata i Tube uloge u ovoj seriji tumače i Seda Bakan, Serkan Altunorak, Firat Tanis, Boncuk Yilmaz, Riza Kocaoglu i drugi. Radnja serije koja ima osam epizoda je sledeća: prijateljstvo Ade, Sevgi i Leyle koje je počelo na fakultetu pretvorilo su se u prijateljstvo koje im daje snagu i u najtežim trenucima u njihovim životima tokom godina. Ova jaka veza između tri dame biće na testu kada se sazna da je jednoj od njih dijagnostikovan karcinom.

Očekuje nas dakle još jedna životna priča sa “teškim” sadržajem.

NOVO - Kraj za seriju Gizli Sakli!

By: TV Exposed