Kraj za seriju Gizli Sakli!

Nakon serija Icimzdeki Ates i Sevmek Zamani, još jedna turska letnja serija će biti završena vrlo brzo. Reč je o seriji Gizli Sakli | Na tajnom zadatku.

Kraj za seriju Gizli Sakli!

Foto Credits: IMDB

Serija Gizli Sakli | Na tajnom zadatku je donela romantičnu i ljubavnu priču o članovima policije na tajnom zadatku. Glavne uloge u seriji su tumačili Halit Ozgur Sari i Sinem Unsal. Kažemo tumačili jer će serija biti završena uskoro. Tačnije, finale ove televizijske serije će biti u epizodi 8, koja će biti emitovana 3. avgusta.

Ova serija će biti upamćena po tome što je u njoj Sinem Unsal po prvi put u karijeri glumila u romantičnoj komediji. Projekti u kojima je glumica do ove serije radila uvek su bili dramski projekti. Sinem, koja je na setove 2017. stupila sa TV serijom Coban Yildizi, privukla je pažnju na sebe likom Gulsum u seriji Siyah Beyaz Ask. Unsal, koju smo gledali kao Sevgi u TV seriji Kizim, bila je zapažena 2019. godine sa veoma popularnom serijom Mucize Doktor. S obzirom da se u seriji Gizli Sakli veoma dobro snašla i pokupila pozitivne kritike, ne bi bilo iznenadjenje da je u budućnosti gledamo u serijama istog ili sličnog žanra.

Vest o završetku ovog projekta naišla je na razočarenje fanova koji su brzo zavoleli Naz i Leventa, koje tumače Sinem i Halit. Serija Gizli Sakli | Na tajnom zadatku je imala premijeru 8. juna i uspela je da opstane u etru oko dva meseca. S obzirom na to da je rukovodstvo Fox TV-a veoma strogo po pitanju serija sa nižim rejtingom, njihova odluka da ukinu seriju ni ne čudi.

S obzirom da ima još serija sa sličnim i čak nižim rejtingom ne bi bilo iznenadjenje da u narednom periodu dobijemo vesti o finalu drugih projekata. Neke serije se završavaju, druge počinju a treće tek pripremaju. Jedno je sigurno, industrija turskih televizijskih serija nikada ne miruje.

NOVO - Can Yaman odbio ponudu iz rijalitija!

By: TV Exposed