Film Cagataya Ulusoya osvojio nagradu u Americi!

Turski glumac Cagatay Ulusoy je ponovo briljirao u seriji Yesilcam. Dok uživamo u drugoj sezoni ove popularne serije, stižu priznanja za njegov rad na drugim projektima.

Film Cagataya Ulusoya osvojio nagradu u Americi!

Foto Credits: T24

Atalay Ulusoy, Cagatayev brat je objavio da je kratki film Birdie osvojio Best Editing nagradu na 22. Newport Beach filmskom festivalu u Americi. Scenarista, režiser i producent tog filma je bio njegov stariji brat Cagatay Ulusoy. Na ovom projektu su braća saradjivala i uradila po svemu sudeći veoma dobar posao. Atalay je bio uključen u postprodukciju projekta.

Stariji od braće Ulusoy je takodje objavio vest o priznanju koje je ovaj film dobio na svom Instagram profilu. Cagatay je napisao da je film dobio pohvale zahvaljujući odličnom poslu koji je uradio njegov brat. Stiče se utisak da su braća Ulisoy sve značajniji u Turskom šou-biznisu.

Podsećamo, nedavno je objavljeno prvih pet epizoda druge sezone serije Yesilcam u kojoj glavnu ulogu tumači Cagatay Ulusoy. Utisci o novim epizodama su zaista pozitivni. Još uvek nije poznato kada će biti emitovane preostale epizode. Tu informaciju očekujemo u narednom periodu.

NOVO - Alparslan Buyuk Selcuku, Yasak Elma i Uc Kurus - ozbiljna bitka za rejtingom ponedeljkom

 By: Milt-TV Exposed