U sredu počinje serija Sandik Kokusu | Miris škrinje

Novi trejler za željno iščekivanu seriju Show TV-a, Sandik Kokusu | Miris škrinje, u produkciji kompanije O3 Medya, sa uspešnim imenima kao što su Ozge Ozpirincci, Demet Akbag, Metin Akdulger i Necip Memili, susreo se sa publikom.

U sredu počinje serija Sandik Kokusu | Miris škrinje

Foto Credits: DiziCentral

Ono što će doživeti lik Karsu, koju igra Ozge Ozpirincci, duboko će potresti publiku serije Sandik Kokusu | Miris škrinje.

Pokušavajući da izdrži bol zbog nesrećnog nestanka svog sina, Karsu nikada ne gubi nadu da će ga pronaći. Karsu, koja mora da se nosi sa nestankom svog sina, će se držati svoje ćerke u svom promenljivom životu, ali nikada neće odustati od traženja sina.

Dok gledamo emocionalne slomove, velike depresije i odlučnost lika Karsu na ekranu, imaćemo priliku da vidite i glumačke veštine Ozge Ozpirincci.

Na Show TV-u

Ozge Ozpirincci, koja je do sada glumila u veoma uspešnim projektima, tako se vratila televizijskim projektima nakon veoma uspešne TV serije Kadin | Žena.

Serija će zadržati publiku prikovanu za ekran dirljivom pričom o Karsu (Ozge Ozpirincci), koja je sina poverila majci, koji je nažalost izgubljen, a životi njene porodice promenjeni velikim gubitkom.

Scenaristkinje serije Sandik Kokusu | Miris škrinje su Melis Civelek i Zeynep Gur, uz kreativnu konsultaciju Zeynep Gunay, a serija se radi u režiji Nezaket Coskun.

Serija Sandik Kokusu počinje u sredu uveče u 20.00 na Show TV-u.

NOVO - Otkriven datum početka nove turske serije Arak

By: TV Exposed