Hande Ercel kao tužiteljka Leyla u seriji Iki Yabanci

Turska glumica Hande Ercel se vratila na set nakon nešto duže pauze. Glumica je počela rad na novoj TV seriji pod nazivom Iki Yabanci | Dva stranca.

Hande Ercel kao tužiteljka Leyla u seriji Iki Yabanci

Foto Credits: Haberler

Turska glumica Hande Ercel je osvojila mnoga srca ulogom Ede u popularnoj TV seriji Sen Cal Kapimi | Pokucaj na moja vrata, koja je u dve sezone emitovana na Fox TV-u

. Od tog projekta Hande se nije pojavljivala na setu, odnosno nije snimala nove serije niti filmove.

Tako je bilo sve do sada. Stigle su sjajne vesti za njene fanove. Ercel je stigla na čitalačke probe i otpočela rad na novoj televizijskoj seriji pod nazivom Iki Yabanci | Dva stranca.

Prve fotografije

Polako su počele da se pojavljuju prve fotografije sa seta ali i prve informacije vezane za samu seriju i detalji vezani za radnju.

Prve informacije glase da će Hande Ercel u ovoj novoj TV seriji tumačiti lik Leyle, koja je tužiteljka. Ispod naslova možete pogledati i jednu od prvih fotografija sa seta. Od ranije je poznato da je partner Hande Ercel u ovom projektu Burak Deniz.

 Vrlo brzo imaćemo još mnogo detalja sa seta i radnji ovog novog projekta. Nema sumnje da mnogi jedva čekaju da vide harmoniju Ercel i Deniza. Serija će biti emitovana na Fox TV-u.

NOVO - Merve Dizdar skinula sa trona Demet Ozdemir

By: TV Exposed