Fahriye Evcen o povratku u TV serije

Fahriye Evcen i njen suprug Burak Ozcivit viđeni su juče u Nisantasi području. Tom prilikom su dali kratak intervju novinarima. Par je rekao da su novu godinu dočekali kod kuće, sa porodicom i da je bilo zabavno. Novinari su Fahriye upitali o povratku u TV serije. Evcen je rekla da je spremna za povratak na ...

Fahriye Evcen o povratku u TV serije

Fahriye Evcen i njen suprug Burak Ozcivit viđeni su juče u Nisantasi području.

Tom prilikom su dali kratak intervju novinarima. Par je rekao da su novu godinu dočekali kod kuće, sa porodicom i da je bilo zabavno. Novinari su Fahriye upitali o povratku u TV serije. Evcen je rekla da je spremna za povratak na scenu, pod jednim uslovom. Glumica će se vratiti u TV serije ako pronađe za nju pravi projekat. Postoje neki planovi, ali još uvek nije izabrala nijedan određen projekat. Kako je to biti majka koja radi, još uvek ne zna, ali smatra da će se lako privići na takav način života.

Na kraju je dodala da ukoliko se vrati na TV ekrane to neće biti u ovoj sezoni. Dakle, Fahriye Evcen ćemo u nekoj od serija gledati od septembra, ukoliko pronađe odgovarajući projekat.

NOVO - Uskoro početak snimanja serije Yasi 19 / 19 godina

By: TV Exposed