Pohvale za seriju Adim Farah / Zovem se Farah

Serija Adim Farah / Zovem se Farah je sredom uveče počela da se sastaje sa publikom na Fox TV-u. Iako su ocene za prvu epizodu bile dobre, očekivalo se da će projekat odmah dobiti mnogo bolje ocene.

Pohvale za seriju Adim Farah / Zovem se Farah

Foto Credits: IMDB

Međutim, od druge epizode ​​očekuje se da će serija doći do šire publike. Mnogi fanovi su veoma cenili glumačku izvedbu Demet Ozdemir, ali su neki ljudi i kritičari, poput Sine Kologlu, takođe dali komentare navodeći da smatraju da je to sve preuveličano od strane Demet. Engin Akyurek je, s druge strane, od prve epizode ​​otkrio sliku koja je zadobila opšte priznanje svih i postala integrisana sa likom.

Činjenica da scenarista serije Son Yaz / Prošlo leto piše seriju Adim Farah / Zovem se Farah takođe je dovela do procena da postoji sličnost između dve serije kroz neke dijaloge. Novi primeri se mogu dodati analogiji u narednim poglavljima kroz dijaloge koje je izneo televizijski kritičar Sina Kologlu.

S obzirom na način na koji je scenaristički tim koristio likove i fluidnost priče, čini se da serija neće imati problema sa elementom akcije i radoznalosti. Stvoren je redosled priče koji se može održati tako što se gledaocima na ekranu dugo predstavljaju iznenađenja tako da svaka nova epizoda bude zanimljiva.

Dobre kritike

Ova situacija donosi veliku priliku za duo Demet Ozdemir i Engin Akyurek. Ako se teme kao što su transformacija, emocije i varijabilnost likova dobro obrađuju u priči serije Adim Farah / Zovem se Farah, glumci će imati priliku da u potpunosti reflektuju svoje talente.

Sina Kologlu je istakao da priča ima veoma otvorenu strukturu za akciju i avanturu i dao sledeću ocenu: „To je serija koja je otvorena za sve vrste akcije i avanture sa svojom temom. Ne, ne… Engin Akyurek u ulozi Tahira odražava ovaj lik svom svojom iskrenošću. Demet Ozdemir je malo preterana za ulogu Farah, ali se trudi da pruži što više emocija. Već postoje imena koja oponašaju svoje likove; Glavni inspektor Mehmet Kosaner (kog tumači Firat Tanis), Ali Galip (Mustafa Avkiran), Orhan Kosaner (Ali Surmeli), Galipov sin Kaan (Oktay Čubuk), Orhanova supruga Perihan (Lale Bašar) su oni koji su mi privukli pažnju.”.

Ovo je samo jedna u nizu pohvala za ovaj projekat i ukoliko se rejting popravi, postoji mogućnost da dobijemo još jedan zanimljiv, dugoročan projekat. Da li će tako i biti saznaćemo već od narednih epizoda serije Adim Farah.

NOVO - Kakva je sudbina serije Veda Mektubu / Oproštajno pismo?!

By: TV Exposed