Engin Altan Duzyatan u pregovorima za novu TV seriju

Turski glumac Engin Altan Duzyatan jedan je od najpopularnijih u svojoj generaciji. Glumac je zaista sjajan u svakom projektu u kom se pojavi.

Engin Altan Duzyatan u pregovorima za novu TV seriju

Foto Credits: Haberler

Engin Altan Duzyatan iza sebe ima veliki broj uspešnih projekata. Kada je reč o proteklom periodu glumac se pojavio u Netflixovom filmu Babamin Kemani | Violina mog oca i pobrao velike simpatije. Njegova poslednja TV serija bila je Barbaroslar Akdenizin Kilici | Barbarosa Mač Mediterana u kojoj je tumačio jednu od glavnih uloga.

Ova turska serija je mnogo obećavala. Odobren je veliki budžet, okupljena dobra glumačka ekipa ali su stiče se utisak rezultati izostali. Zbog toga je Engin odlučio da po okončanju prve sezone napusti ovaj projekat. S obzirom na njegovu popularnost i kvalitet, ponuda za glumca nikad ne manjka. Altan Duzyatan je otpočeo pregovore za glavnu ulogu u novoj televizijskoj seriji pod nazivom Cop Adam | Krupije.

U pitanju je projekat koji će biti emitovan na kanalu Star TV. Scenario za ovu novu tursku TV seriju pišu Su Ersoz i Melek Gencoglu. Uloga u seriji Cop Adam je ranije ponudjena Urazu Kaygilarogluu. Uraz se zahvalio na ponudi i rekao da ne želi da radi na novim projektima do kraja godine. Potrebna mu je pauza, što ni ne čudi. Glumac je odmah nakon serije Uc Kurus | Tri novčića prešao na set serije Avci | Lovac koja se priprema za digitalnu platformu Disney Plus.

Kada je u pitanju Engin Altan Duzyatan i njegov angažman u seriji Krupije, sve će biti poznato u narednim danima.

NOVO - Hafsanur Sancaktutan o seriji Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene

By: TV Exposed