Serija Omer izvesno dobija drugu sezonu

Među turskim TV serijama posebno mesto zauzima projekat Omer. Serija iz epizode u epizodu napreduje i to se ogleda kroz rejting.

Serija Omer izvesno dobija drugu sezonu

Foto Credits: DiziCentral

Popularna TV serija Omer zauzela je prvo mesto u kategorijama AB i ABC1 sa epizodom emitovanom sinoć, što svakako može da raduje sve fanove, ali i one koji gledaju projekat.

Turska TV serija Omer, koja je takođe cenjena svojom uspešnom glumačkom postavom i pričom, nastavlja da beleži veoma dobre rezultate protiv svojih rivala ponedeljkom uveče. Ovaj dobar rejting performans serije bio je i detalj koji je podigao moral ekipe.

Fanovi su zaista zadovoljni ostvarenim rezultatima i nema sumnje da je projekat već stvorio vernu publiku koja sa velikim interesovanjem prati sve nove epizode ove turske serije.

Dobar rejting

Ovaj stabilan trend stvara veoma dobru sliku za seriju Omer, koja je stigle do brojke 6 u kategorijama AB i ABC1, što je zaista veoma dobar rezultat i garant da će serija ostati na ekranu još dugo.

Neće biti iznenađujuće što će serija biti na ekranu sa ovim snažnim nastupom i u drugoj sezoni. U seriji koja okuplja uspešne glumce, Selahattin Pasali igra Omera, a Gokce Bahadir lik Gamze, za koju je Omer vezan sa velikom ljubavlju.

Po svemu sudeći njihova ljubavna priča će se nastaviti i doneti nove zaplete i u sezoni 2.

View this post on Instagram

A post shared by Ömer Dizi (@omerdiziresmi)

NOVO - Nova epizoda serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice donosi mnogo uzbuđenja

By: TV Exposed