Onur Tuna – Film Benden Ne Olur / Šta mi se dešava je zaista zabavan!

Premijera novog filma Benden Ne Olur / Šta mi se dešava u kojem glavne uloge tumače Hazal Kaya i Onur Tuna se polako bliži. Iz tog razloga sve je veći broj vesti o samom filmu.

Onur Tuna – Film Benden Ne Olur / Šta mi se dešava je zaista zabavan!

Foto Credits: Internet Haber

Film Benden Ne Olur / Šta mi se dešava će biti premijerno prikazan 14. januara. O samom filmu govorio je glavni glumac Onur Tuna. Novinare je zanimalo kako na sceni izgledaju Onur (visok oko 195cm) i Hazal (znatno niža, visoka je oko 160cm). Glumac je rekao da će film biti veoma energičan i zabavan. Oni su iskoristili njegovu visinu i sve to je unelo dosta zabave u samu radnju filma. Hazal je čak i u pojedinim scenama skakala što im je bilo jako zanimljivo i zabavno, rekao je Tuna.

Pored Onura i Hazal, uloge u filmu će tumačiti i Selin Sekerci, Nur Fettahoglu, Enis Arikan, Elcin Afacan, Cem Belevi. Pored njih uloge će imati i Vahdet Cakar, Tarik Pabuccuoglu, Aysenur Yazici, i Gokhan Karacuvas.

Režiser filma je Murat Senoy. Scenario su pisali Emrah Kaman, Murat Kaman i Asli Kizmaz od koje je potekla i ideja za sam film.

Ceo projekat je rađen u produkciji kompanije Medyapim.

NOVO - Novi rekord turske serije Hercai

 By: Milt-TV Exposed