Nova serija Cagataya Ulusoya?

Odgovarajući na pitanje jednog od pratilaca da li Cagatay Ulusoy ima novu seriju i da li će se vratiti u ovoj televizijskoj sezoni, poznati bloger Tokyo neodređeno je odgovorio „Moguće, možda“. Oni koji bolje poznaju pisanje ovog blogera, kažu da je odgovor pomalo iznenađujući. Navode da Tokyo uvek jasno odgovori kada je reč o novim ...

Nova serija Cagataya Ulusoya?

Odgovarajući na pitanje jednog od pratilaca da li Cagatay Ulusoy ima novu seriju i da li će se vratiti u ovoj televizijskoj sezoni, poznati bloger Tokyo neodređeno je odgovorio „Moguće, možda“.

Oni koji bolje poznaju pisanje ovog blogera, kažu da je odgovor pomalo iznenađujući. Navode da Tokyo uvek jasno odgovori kada je reč o novim projektima i radu glumaca u serijama. Drugi insajder, koji radi za Show TV je izjavio da je konačno pronađen projekat koji je ubedio Cagataya da se vrati na TV ekrane. Dodaje da je poznato čak i ko će mu biti koleginica na sceni, a da je izbor vro neočekivan. Uz to, kako kaže serija će izaći početkom 2021., nije precizirano da li odmah na zimu, ili na proleće.

U narednom periodu biće dostupno više informacija, a po svemu sudeći, Ulusoy se vraća u televizijske serije za nekoliko meseci.

NOVO - Ufuk Bayraktar ponovo srećan! Žena mu oprostila prevaru!

NOVO - Engin Ozturk doživeo neprijatnu situaciju!

By: TV Exposed