Akin Akinozu je uzbudjen zbog ponudjenih uloga!

Akın Akinozu je započeo svoju glumačku karijeru u TV seriji Muhtesem Yuzyıl Kosem 2013. godine, a potom je glumio u TV seriji Arkadaslar Iyidir a zatim u istorijskoj seriji Payitaht Abdulhamid.

Akin Akinozu je uzbudjen zbog ponudjenih uloga!

Foto Credits: IMDB

Dugo je radio u seriji Aslan Ailem, a kasnije u projektima Hercai i Kaderimin Oyunu.

Akın Akinozu, koji je išao od projekta do projekta poslednjih 7 godina i ne pravi pauzu od ekrana na duže vremenske periode, nema nameru da se odmara. Nakon kratkog odmora od platna nakon avanture u tri sezone u seriji Hercai, glumac, koji je bio na TV ekranima ove sezone sa Kaderimin Oyunu, želi da se ponovo nađe na setu za novi period.

Akın je objasnio da je u pregovorima za novu seriju za novu sezonu. To je bio prijatan razvoj za fanove, jer je glumčeva želja da se vrati na ekrane zaista velika. Nakon serijala Hercai i Kaderimin Oyunu, obradovala nas je odluka o novim projektima koju je doneo Akin.

Glumac je istakao: „Imamo pregovore. Ništa nije finalizovano.“. Time je i na neki način najavio da će ponovo biti na snimanjima. Glumac, koji nije dao informacije o novom poslu istakao je da mu nije bitno da li je to neka serija ili film.

Akın Akınozu je dodao: „Ne mislim ništa konkretno. Ja to ne ograničavam, stižu projekti, ima nekih koji su uzbudljivi.“.

Činjenica da je glumac bio uzbuđen zbog projekata koji su mu došli ukazivala je i na to da ima neke opcije za povratak na ekran u bliskoj budućnosti.

NOVO - Alp Navruz objasnio kako bira uloge

By: TV Exposed