Alperen Duymaz odbio ulogu u seriji Yalniz Kurt / Usamljeni vuk!

Snimanje nove turske serije Yalniz Kurt / Usamljeni vuk je otpočelo pre 2 dana. Danas stižu nove, zanimljive informacije vezane za ovu seriju.

Alperen Duymaz odbio ulogu u seriji Yalniz Kurt / Usamljeni vuk!

Foto Credits: IMDB

Nove vesti oko serije Yalniz Kurt se odnose na glavnog glumca. Prema pisanju turskih medija, glavna uloga je bila ponuđena Alperenu Duymazu. On je tu ponudu nakon kratkog razmatranja odbio.

Produkcija je brzo reagovala i pronađena je zamena u vidu novajlije, Hassana Deniza Yarana. Reč je o mladom i veoma talentovanom glumcu. Snimanje ovog novog projekta je u toku, a seriju ćemo uskoro moći da gledamo i na TV ekranima. Vrlo brzo ćemo saznati da li je Alperen doneo dobru odluku, kada je odbio glavnu ulogu u ovom projektu.

Alperen Duymaz je nedavno ponovo na sebe skrenuo pažnju ulogom Akguna u seriji Son Yaz. Do sada je tumačio uloge u deset projekata. Pored pomenute Son Yaz, glumio je u serijama Zemheri, Carpisma, Cukur i drugim. Ovaj sjajni glumac će u narednom periodu raditi na seriji Erkek Severse / Ako čovek zavoli, koja se snima za BeIN Connect digitalnu platformu.

Ostaje da vidimo koja će biti njegova naredna televizijska serija.

NOVO - Beril Pozam napustila seriju Ada Masali / Ostrvska bajka

 By: Milt-TV Exposed