Otkriven glumački kadar nove turske serije Sifirinci Gun / Nulti Dan

Nakon dnevne serije kanala tv8 pod nazivom Yazgi / Sudbina, zajedno sa serijom Tuzak / Klopka u novoj sezoni, ovog puta uzbuđenje za seriju Sifirinci Gun / Nulti dan je na vrhuncu.

Otkriven glumački kadar nove turske serije Sifirinci Gun / Nulti Dan

Foto Credits: Internet Haber

Već neko vreme se govori da će serija Sifirinci Gun / Nulti dan, čija priprema traje već neko vreme, biti ambiciozna serija. Radoznalost se povećala pojavom i objavom glumačkog kadra koji ćemo gledati u ovom projektu. Engin Ozturk, Damla Colbay, Aybuke Pusat, Yigit Ozsener, Sarp Akkaya, Berk Cankat, Ugur Uzunel, Esra Rusan, Cagla Irmak, Savas Ozdemir Turgay Tanulku igraju uloge u ovoj novoj TV seriji, koja spaja mlade i iskusne glumce.

Suleyman Mert Ozdemir je reditelj TV serije, Sifirinci Gun, koja će ispričati akcionu priču između kriminalnih bandi i policije, a Atasay Koc piše scenario. Glumci i ekipa će otići u Sjedinjene Američke Države i Albaniju zbog snimanja kadrova, a radnja serije će početi u inostranstvu.

TV kritičar Sina Kologlu je prvi izjavio da će ovaj projekat kompanije Acun Media, koja je u vlasništvu Acuna Ilicalija, biti ambiciozna serija. Štaviše, on je podvukao da je reč o produkciji koja će privući pažnju ne samo u Turskoj već i u inostranstvu. Najnovija vest iz serije, za koju se očekuje da svojim akcionim scenama dođe do izražaja, bila je naznaka da će se publika u bliskoj budućnosti sresti sa prvom epizodom.

Tačan datum početka emitovanja serije će biti poznat vrlo brzo.

NOVO - Alparslan Buyuk Selcuklu nastavlja dominaciju ponedeljkom

By: TV Exposed