Necip Memili- Fotka? Da pitam za dozvolu!

Turski glumac Necip Memili uživa u očinstvu. Pre nekoliko dana došlo je do jedne simpatične situacije na ulicama Bebek područja.

Necip Memili- Fotka? Da pitam za dozvolu!

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Necip Memili je primećen od strane novinara u društvu kćerkice u ovom području. Pripadnici medija su im prišli i pitali da li mogu da ih fotografišu.

Glumac je rekao da to ne zavisi od njega. Ukoliko gospodjica Asia bude želela da se fotografiše, onda nije problem. Mlada dama se složila, pa su novinari zabeležili jednu slatku fotku Necipa sa svojom naslednicom.

Pomenutu fotografiju možete pogledati ispod naslova. Memili u poslednje vreme često postavlja fotografije svoje naslednice na njegov zvanični Instagram nalog. Evo još jedna fotografija malene Asie, koju je Memili podelio na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

A post shared by Necip Memili (@neocu)

Kada su u pitanju njegove uloge, Necip Memili ima i te kako impozantnu biografiju. Pojavio se u čak trideset i sedam projekata.

Trenutno je slobodan u izboru novog posla, s obzirom da je serija Kanunsuz Topraklar / Zemlja bez zakona završena. Podsećamo, on je u ovom projektu glumio Alija Gelika.

Ono po čemu ga mnogi prepoznaju jeste svakako uloga Cumalija Kocovalija u seriji Cukur. Pored ovih projekata glumio je u TV serijama Sahsiyet, Dolunay, Muhtesem Yuzyil: Kosem, Kehribar, Firar, Nasledje jedne dame i drugim.

NOVO - Baran Akbulut napušta seriju Aziz

 By: Milt-TV Exposed