Gde je i šta radi Hande Dogandemir?!

Turska glumica Hande Dogandemir leto provodi odmarajući se i na odmoru je sa porodicom i prijateljima.

Gde je i šta radi Hande Dogandemir?!

Foto Credits: DiziCentral

Poznata glumica je u zimskoj sezoni učestvovala na sceni sa pozorišnom predstavom, a pre ulaska u leto učestvovala je i u filmu Daha Iyi Bir Yarin / Bolje sutra.

Hande Dogandemir je pre toga preuzela glavnu ulogu u TV seriji Hayat Bugun / Život danas, koja je emitovana početkom sezone 2022-2023, ali kada projekat nije zadobio očekivano interesovanje, otkazan je zbog niske gledanosti.

Glumica je o letnjem periodu i njenom planu rada rekla:

„Pozorište će se nastaviti. Snimila sam film neposredno pred leto, počinje festivalsko putovanje. Videćemo se i u sezoni.”.

Bira projekat za zimsku sezonu

Napomenuvši da će sa bliskom prijateljicom otići u inostranstvo, glumica je navela i da još nema projekat za zimsku sezonu.

Izrazivši da je bila usamljena, odnosno da nema nikog ko je osvojio njeno srce i ljubav, glumica je rekla i da nije osećala nedostatak veze u svom životu.

Hande Dogandemir je o toj temi rekla: „Trenutno sam veoma zadovoljna svojim životom. Ako jednog dana postoji neko u mom životu, svi će to videti. Nisam od onih koji to kriju“, objasnila je glumica.

Navodeći da je leto, barem njegov početak provela kod kuće i pazila da bude sa porodicom, Hande je navela da je raspoložena i da je odmor nastavljen.

NOVO - Sila Turkoglu o razlozima uspeha serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

By: TV Exposed