Gokce Eyuboglu skoro neprepoznatljiva u novoj ulozi

Glumica Gokce Eyuboglu postigla je veliku popularnost sa likom Ceyde u TV seriji Kadin / Žena, koja je ostavila traga u jednom periodu i trajala je 3 sezone.

Gokce Eyuboglu skoro neprepoznatljiva u novoj ulozi

Foto Credits: Internet Haber

Poznata glumica, koja je poslednjih godina bila uključena u različite projekte i poznata po uspešnim nastupima, učestvovala je i u seriji Maviye Surgun / Plavi kavez, koja se tokom letnjeg perioda emituje na Show TV-u.

Maviye Surgun, čije snimanje je trajalo 6 meseci, serija koja je otkrila lepote regiona Selimiye u Marmarisu, bila je projekat koji je prvi put objavljen u zemljama Latinske Amerike. Serija, koja je pripremljena sa ciljem da se emituje u inostranstvu i snimljena u 25 epizoda, od početka leta nastavlja da se sastaje sa publikom na Show TV.

Seval u seriji Maviye Surgun

Sjajna glumica Gokce Eyuboglu pridružila se seriji sa likom Seval Adar. Nova slika glumice u seriji sa likom Seval iznenadila je njene fanove.

U priči serije, Seval, koja se udala za Ozanovog oca, dolazi u Camlikiyi da prenese prava svog oca. Njenim dolaskom ponovo će se promeniti svi balansi. Uzbuđenje se nastavlja u seriji Maviye Surgun, sa Nezaketom Coskunom u rediteljskoj fotelji.

Glavne uloge u projektu igraju Caner Cindoruk, Damla Sonmez i Serkan Altunorak, serija se sastaje sa publikom svake srede uveče na ekranu Show TV-a.

NOVO - Novi uspeh serije Yargi / Presuda

By: TV Exposed