ŠOKANTNE OPTUŽBE protiv Neslihan Atagul!

Šokantne optužbe protiv glumice Neslihan Atagul izgovorene su juče u Soylemezsem Olmaz programu. Voditelj programa je pročitao poruke u kojima su mu navodno otkrili pravi razlog zbog kog je glumica napustila seriju Sefirin Kizi. Ti navodno pravi „razlozi“ su zaista skandalozni! Prema navodima voditelja, glumica je koristila ilegalne supstance, odnosno droge. Na taj način je ...

ŠOKANTNE OPTUŽBE protiv Neslihan Atagul!

Šokantne optužbe protiv glumice Neslihan Atagul izgovorene su juče u Soylemezsem Olmaz programu.

Voditelj programa je pročitao poruke u kojima su mu navodno otkrili pravi razlog zbog kog je glumica napustila seriju Sefirin Kizi. Ti navodno pravi „razlozi“ su zaista skandalozni! Prema navodima voditelja, glumica je koristila ilegalne supstance, odnosno droge. Na taj način je dovela čitavu ekipu koja radi na setu u rizik. Producenti su navodno znali šta se dešava i to duže vreme, ali nisu želeli da pogoršavaju situaciju. Kada se sve izmaklo kontroli, pronašli su zamenu i otpustili Neslihan Atagul iz serije.

Izgovorene optužbe su veoma teške i opasne. Ostaje da se vidi da li će Neslihan sudskim putem potražiti zaštitu i pravdu za ove zaista skandalozne navode.

NOVO - Serija Masumlar Apartmani ipak nije svuda tako popularna

By: TV Exposed