Razlog za brigu oko turske serije Ego

U glavnim ulogama TV serije Ego su Alperen Duymaz i Melisa Asli Pamuk, koji imaju sjajnu harmoniju, ali gledanost ne napreduje po želji.

Razlog za brigu oko turske serije Ego

Foto Credits: IMDB

Javljaju se novi problem oko rejtinga u TV seriji Erkege Guven Olmaz / EGO (Muškarcima se ne može verovati).

Iza je 8. epizoda ove turske TV serije, ali je gledanost ove epizode, koja je emitovana 9. aprila uveče, bila daleko ispod proseka, što svakako brine.

Činjenica da je TV serija Ego pala na brojku oko 2 u svim grupama publike kada je u pitanju rejting dovodi do dovođenja projekta u pitanje, odnosno njegove dalje sudbine.

U 8. epizodi serije je ostvareno deveto mesto u total kategoriji rejtinga, deseto mesto u AB grupi i jedanaesto mesto u ABC1.

Budućnost pod znakom pitanja

Ovi rezultati znače da stanje serije ove TV serije nije baš dobro.

Alperen Duymaz i Melisa Asli Pamuk ranije su glumili u TV seriji Carpisma i tada pobrali simpatije. Gledaoci su zadovoljni povratkom njih dvoje na televiziju, odnosno u zajednički projekat nakon nekoliko godina.

Iako je priča serije drugačija, reč je o temi koja se zasniva na muško-ženskim odnosima i ima mnogo primera od ranije. Drugim rečima, serija Ego pokazuje svoju razliku nedeljom uveče i crta sliku koja je daleko od toga da uhvati dobru gledanost.

Nažalost, ako ovako nastavi pitanje je koliko će projekat opstati u etru…

View this post on Instagram

A post shared by EGO (@egodizi_)

NOVO - Rabia Soyturk i Sila Turkoglu traže istu stvar u ljubavi!

By: TV Exposed