Burcu Ozberk o završetku serije Ask Mantik Intikam

Turska glumica Burcu Ozberk dala je novi intervju turskim medijima. Evo i o čemu je ova mlada i lepa glumica govorila.

Burcu Ozberk o završetku serije Ask Mantik Intikam

Foto Credits: IMDB

Burcu Ozberk je još jednom potvrdila vesti o završetku serije Ask Mantik Intikam / Ljubav, Logika, Osveta. Prema njenim rečima, a kao što je i ranije najavljeno, serija će imati svoje finale u 42. epizodi. Kada je reč o samom projektu, ona je zaista srećna. Uradili su odličan posao, imala je jako lepo iskustvo tokom rada na seriji. Zadovoljna je što je sarađivala sa svim ljudima na ovom projektu i serija će ostati upamćena kao veoma važna u njenom srcu, poručila je Burcu.

Potom su usledila pitanja iz privatnog života. Burcu Ozberk je odgovorila da je u njenom životu sve isto. Ona je sama, usamljena i nema dečka. Tu nije bilo promena u odnosu na poslednji intervju koji je dala medijima.

Novinare je zanimao i privatan život njene dobre prijateljice, Hande Ercel. Burcu je odbila da govori na tu temu i izjavila da ona ne želi da komentariše bilo čiji tuđi život.

Ozberk je sada slobodna pri izboru novog posla i ostaje da vidimo u kojem narednom projektu ćemo gledati ovu izuzetno talentovanu tursku glumicu.

NOVO - Alperen Duymaz i Neslihan Atagul zajedno u seriji – realno je!

By: Milt-TV Exposed