Današnji slavljenik je Riza Kocaoglu

Danas svoj 43. rođendan proslavlja odlični turski glumac Riza Kocaoglu. Čestitke za njegov rođendan stižu iz svih krajeva sveta.

Današnji slavljenik je Riza Kocaoglu

Foto Credits: Haberler

Riza Kocaoglu je rođen 19. marta 1979. godine u Izmiru. Tu je i odrastao i završio osnovno obrazovanje. Njegova porodica je turskog porekla koja je emigrirala iz Thessalonikija a deo njegove porodice potiče iz Erivana, Kars. Riza je diplomirao na pozorišnom odseku Univerziteta Dokuz Eylul. Od 2001. godine se profesionalno i veoma uspešno bavi glumom.

Iza sebe ima čak četrdeset i dva projekta. Poslednja serija na kojoj je Riza Kocaoglu radio je Netflixov projekat Another Self. Reč je o novoj internet seriji koja je snimljena i čija se premijera očekuje u narednom periodu a u kojoj će glavnu ulogu tumačiti Tuba Buyukustun.

Veliku pažnju na sebe privukao je ulogom Alica u jednoj od najpopularnijih televizijskih serija u poslednjih nekoliko godina Cukur. Upravo sa tom ulogom ga mnogi poistovećuju.

Pored ovih serija radio je još na projektima Ya Istiklal Ya Olum, Icerde, Istanbul Sokaklari, Filinta i drugim.

Riza ima i sestru Gozde, koja je takođe glumica.

Njegov privatan život obeležio je i jedan skandal. 25. januara 2013. godine, trideset glumaca, medju kojima se našao i Kocaoglu su privedeni zbog narkotika od strane Istanbulske policije.

NOVO - Problemi oko novog projekta Kenana Imirzalioglua

By: Milt-TV Exposed