Problemi oko novog projekta Kenana Imirzalioglua

Turski glumac Kenan Imirzalioglu potpisao je ugovor sa Disney Plus digitalnom platforom. Kenan je trebao da tumači glavnu ulogu u jednoj od njihovih novih serija, ali se ta cela situacija iskomplikovala.

Problemi oko novog projekta Kenana Imirzalioglua

Foto Credits: DiziCentral

Kenan Imirzalioglu je dogovorio skoro sve uslove oko rade na novom projektu. Reč je o novoj internet seriji koja nosi naziv Gri i koja će biti emitovana na digitalnoj platformi Disney Plus.

Međutim, nakon saznanja da će braća Taylan raditi na ovom projektu – Kenan je odbio da radi na seriji! Imirzalioglu ne želi da saradjuje sa njima, pa je sada na ljudima ove digitalne platforme da pronađu novo rešenje. Kenan i dalje figurira kao glavni glumac ove nove turske serije, ali se pregovara o načinu kako da to sve bude izvedeno.

Ovaj sjajni glumac trenutno radi kao voditelj kviza Ko želi biti milioner. O njegovoj glumačkoj karijeri se već sve zna. Ostaje da se vidi da li će ljudi sa digitalne platforme koja pokušava da osvoji tržište turskih serija uspeti da reše sve probleme i poteškoće pred kojima su se našli i privole Kenana da radi na njihovoj novoj seriji.

Podsećamo, poslednja serija na kojoj je Kenan Imirzalioglu radio je serija Alef (prva sezona) još u toku 2020. godine.

NOVO - Dilan Cicek Deniz u novoj televizijskoj seriji Kiraci / Stanar

By: Milt-TV Exposed