Sila Turkoglu o svom liku iz serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Turska glumica Sila Turkoglu stekla je veliku bazu obožavatelja svojim dnevnim TV serijama Yemin i Emanet.

Sila Turkoglu o svom liku iz serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Foto Credits: IMDB

Glumica, koju smo gledali kao Sunu u TV seriji Yemin, a zatim kao Seher u seriji Emanet, sada radi na novom projektu Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice. Sila Turkoglu je veoma popularno ime i osvojila je milione fanova u inostranstvu, posebno likom Seher u TV seriji Emanet. Gledaoci već žele da vide tako snažne ženske likove na ekranu. Da ovakvi ženski likovi privlače mnoge uz TV ekrane u dnevnim serijama, posebno među ljubiteljima ženskih serija, još jednom se razumelo serijom Emanet.

Sada je slična šansa ponovo stigla kod glumice sa serijom Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice. Sada je vreme da se dokaže i doživi nova iskustva sa likom po imenu Doga. Lik Doge u seriji Kizilcik Serbeti, čija će prva epizoda biti emitovana u petak, 28. oktobra, odgojila je idealistička i autoritativna majka, a takva osoba je slična svojoj majci.

Sila Turkoglu će ponovo odraziti žensku moć na ekranu sa likom Doge. Govoreći o svom liku, glumica je rekla:

„Doga je najstarija ćerka idealističke majke. Kao i njena majka, ona je idealistička, vredna, snažna žena sa snovima. Ona smatra da ljubav može da pobedi sve, iako zapravo nije baš preozbiljna i živi u svetu mašte. Da vidimo da li je zaista tako?”.

NOVO - Enis Arikan nasmejao fanove slikom sa seta serije Camdaki Kiz (FOTO)

By: TV Exposed