Hande Ercel i Kerem Bursin – vreme će pokazati

Kolumnista magazina Takvim Ufuk Ozkan, objavio je novu priču o Hande Ercel i Keremu Bursinu. Oni su pre dva dana viđeni zajedno van seta u vožnji automobilom. Ufuk je njihov odnos okarakterisao kao veoma blizak. Kerem i Hande su se u toku vožnje smejali i izgledali veoma raspoloženo. Nije imao jasan komentar šta su oni ...

Hande Ercel i Kerem Bursin – vreme će pokazati

Kolumnista magazina Takvim Ufuk Ozkan, objavio je novu priču o Hande Ercel i Keremu Bursinu. Oni su pre dva dana viđeni zajedno van seta u vožnji automobilom.

Ufuk je njihov odnos okarakterisao kao veoma blizak. Kerem i Hande su se u toku vožnje smejali i izgledali veoma raspoloženo. Nije imao jasan komentar šta su oni zapravo, prijatelji ili nešto više. Ozkan ističe da je njihov odnos možda i namerno predstavljen kao blizak i da to očigledno predstavlja odličan PR za seriju Sen Cal Kapimi. Podsetio je da se slično pisalo i za Demet Ozdemir i Cana Yamana tokom serije Erkenci Kus. Tada se mnogo pričalo o njihovoj navodnoj vezi, a oni na kraju nisu ostali ni prijatelji.

Ovaj kolumnista smatra da i ako ima nešto između Kerema i Hande – oni to neće otkriti dok traje serija. Ostaje da vreme pokaže da li su Hande i Kerem prijatelji, nešto više od prijatelja, ili će proći kao Demet i Can koji više ni ne komuniciraju.

NOVO - Tolgahan Sayisman – Najsrećniji trenutak! (FOTO)

By: TV Exposed