Can Yaman – Ovo mora da prestane!

Turski glumac Can Yaman trenutno radi na novoj seriji u Italiji. Glumac snima seriju Violet as the sea, a naredne godine će glumiti i u projektu Sandokan.

Can Yaman – Ovo mora da prestane!

Foto Credits: Internet Haber

Can Yaman dakle nije zabrinut kada je posao u pitanju, ali mu se javio jedan problem sa fanovima. Problem je toliko velik, da se oglasio njegov PR.

U saopštenju je između ostalog naveo da Can često ispred ulaznih vrata sačekaju fanovi i da mu „ne daju mira“. I ne samo to, oni često kucaju na vrata ili zvone na interfon njegovog stana. Tokom snimanja serije, Can mora da ustane vrlo rano i dođe na set. Uveče ostaje u stanu i čita scenario a već oko 22h ide u krevet kako bi odmoran dočekao naredni dan.

Zamislite nekog ko se vraća umoran sa posla kući, a nema mira i vremena za odmor zbog uznemiravanja. Svaka osoba ima pravo na svoju privatnost i zaštitu ličnog prostora, stoji u saopštenju. Ako zaista poštujete glumca, onda morate da osigurate da on ima mir i da može da se mirno priprema i radi na novom projektu.

Ovo nije redak slučaj kada su u pitanju javne ličnosti. Fanovi često nošeni emocijama rade slične stvari i drugim glumcima. Nadamo se da će fanovi Cana Yaman ipak pronaći razumevanja za njihovog omiljenog glumca i dati mu potreban prostor za rad i prepremanje za novu seriju.

NOVO - Tugba Ekinci kritikovala izgled Fahriye Evcen i Buraka Ozcivita!

 By: Milt-TV Exposed