Burak Celik preko serije Senden Daha Guzel do zvezda?!

Turski glumac Burak Celik roden je 21. jula u Istanbulu,. Glumac, koji je bio zapažen kao Goktug u seriji Kurulus Osman, već nekoliko nedelja je na dnevnom redu zbog projekta Senden Daha Guzel | Lepša od tebe.

Burak Celik preko serije Senden Daha Guzel do zvezda?!

Foto Credits: IMDB

Burak Celik se pre glume bavio modelingom i to veoma uspešno. Na izboru za Najboljeg modela Turske 2013. godine, osvojio je prvo mesto. Iste godine otpočeo je svoju profesionalnu glumačku karijeru. Serija Karagul u kojoj je glumio Serdara bila je njegova prva na TV ekranima. U 100 epizoda tog projekta je uspeo da nagovesti svoj glumački talenat. Veliki glumački potencijal nagovestio je 2016. godini u seriji Hayat Sevince Guzel u kojoj je glumio Barisa. Godinu dana kasnije glumio je Erdema u seriji Kara Yazi. Između 2017. i 2018. godine je glumio u vojnoj seriji Soz | Obećanje. U ovom projektu je tumačio lik Selima. U toku 2019. godine glumio je Mahira u TV seriji Sevgili Gecmis.

Veliku pažnju na sebe skrenuo je ulogom Goktuga u istorijskoj seriji Kurulus Osman. Već tada je bilo jasno da je Burak Celik sposoban za velika dela. Tokom rada na ovom projektu na setu i van njega se dosta družio sa Burakom Ozcivitom. Celik je imao prilike da iz prve ruke čuje poneki savet, a ko je za to bolji nego jedan od najboljih i najpopularnijih turskih glumaca, miljenik žena Bali-beg. Burak Celik sebe ima i jedan film. U toku 2017. godine pojavio se u filmu Deli Ask u kojem je tumačio lik po imenu Jeremy Jackson.

Celik je u žižu javnosti dospeo zbog njegovog najnovijeg projekta, televizijske serije Senden Daha Guzel | Lepša od tebe. Burak se zaista ističe visinom od 191 cm ali i veoma atraktivnim izgledom. Njegovo mišićavo telo je jasno došlo do izražaja i zbog svog privlačnog izgleda glumac je već nedeljama u centru pažnje turskih magazina ali i na društvenim mrežama. Već nakon prve epizode i scena u kojima je Burak oduševio mnoge svojim izvajanim telom usledila su poređenja sa Canom Yamanom i serijom Erkenci Kus u kojoj je Can često pokazivao svoje mišiće. To se nekima nije dopalo, ali nema sumnje da je Celik privukao pažnju na sebe a samim tim i seriju, što je svakako dobra stvar.

U narednom periodu ostaje da vidimo da li će projekat Senden Daha Guzel uspeti da se izbori za dobru gledanost i što duže ostane u etru. Ono što može da brine fanove ovog projekta je to što se serija emituje na Fox TV-u, kanalu čije rukovodstvo nije baš poznato po tome da ima strpljenja za serije. Ipak ne treba zaboraviti da je na istom kanalu, ne tako davno emitovana serija Sen Cal Kapimi | Pokucaj na moja vrata, koja nije imala neku spektakularnu gledanost ali je opstala dve sezone zahvaljujući velikoj podršci na društvenim mrežama. Danas taj projekat osvaja svet a serija je emitovana u čak 85 zemalja. Reč je o najuspešnijem projektu u karijerama glavnih glumaca serije Kerema Bursina i Hande Ercel.

Svaka serija je priča za sebe, ali sigurno je da poredjenja novog projekta Lepša od tebe sa dve veoma popularne serije kao što su Erkenci Kus i Sen Cal Kapimi, prijaju. Ostaje da vidimo da li će Burak Celik kroz seriju Senden Daha Guzel | Lepša od tebe pronaći svoj put do zvezda kao što su to učinili Can i Kerem sa svojim projektima.

Kada je reč o njegovom privatnom životu, Burak iza sebe ima jedan neuspešan brak. Od 2013. do 2015. godine bio je u bračnoj zajednici sa manekenkom Aysenur Ozkan.

Za kratko vreme je postao miljenik žena a na fotografijama koje slede koje slede videćete i zašto. Ukoliko se sve kockice poklope gledamo možda i u novu zvezdu turskih TV serija.

NOVO - Toprak Can Adiguzel u važnoj ulozi u TV seriji Sevmek Zamani

By: TV Exposed