Nove serije turskog kanala Fox TV

Turski televizijski kanal Fox TV emituje sve veći broj serija. Ove sezone im je teško da pronađu pravi hit, pa često “mešaju karte”.

Nove serije turskog kanala Fox TV

Foto Credits: Fox TV

Neke serije su i dalje u pripremi. Za sada su potvrđena tri takva projekta. Jedna od njih je serija Mahkum / Zatvorenik, sa Onurom Tunom u glavnoj ulozi. Druga serija je ona u kojoj će glavne uloge tumačiti Tolga Saritas i Gokhan Horzum, a koju priprema kompanija Ay Yapim. Uskoro će biti poznat i naziv te turske serije. Treća serija je projekat u kom će se pojaviti Nurgul Yesilcay i Emre Kinay.

Trenutni raspored serija kanala Fox TV izgleda ovako. Ponedeljkom se emituje serija Yasak Elma / Zabranjena jabuka. U toku je emitovanje pete i poslednje epizode te turske serije. Utorak je rezervisan za seriju Evlilik Hakkinda Her Sey ili u prevodu Sve o braku. Sredom ide serija Kanunsuz Topraklar / Zemlja bez zakona. Četvrtkom se emituje nova serija Misafir / Gost. Petkom gledamo Ask Mantik Intikam / Ljubav, logika osveta. Subotom možemo gledati još jednu novu seriju, El Kizi / Strankinja. Nedelja je predviđena za seriju Elbet Bir Gun / Sigurno jednog dana.

Koja od ovih turskih serija je vaš favorit?

NOVO - Žestoke kritike na račun Berguzar Korel!

 By: Milt-TV Exposed