Druga sezona serije Rise of Empires: Ottoman će biti emitovana ove godine!

Serija Rise of Empires: Ottoman je jedan od sjajnih turskih projekata koji su emitovani na Netflix digitalnoj platformi. Prva sezona je privukla dosta pažnje, a uskoro nas očekuje i druga sezona ovog projekta.

Druga sezona serije Rise of Empires: Ottoman će biti emitovana ove godine!

Foto Credits: Internet Haber

Rise of Empires: Ottoman je na neki način i dokumentarna serija, a prva sezona je bila zaista zapažena i cenjena je širom sveta. Prva sezona koja je donela priču o Sultanu Mehmedu II i njegovoj epskoj akciji osvajanja Konstantinopolja, glavnog grada Vizantije koja je promenila kurs istorije za vekove je emitovana 24. januara 2020. godine na Netflix digitalnoj platformi.

U prvoj sezoni uloge su tumačili Cem Yigit Uzumoglu, Tommaso Basili, Selim Bayraktar, Tuba Buyukustun, Birkan Sokullu, Damla Sonmez, Ushan Cakir i drugi. Tada je emitovano šest epizoda koje su snimljene u koprodukciji kompanija Karga Seven Pictures, Netflix Studios i STX Entertainment.

Druga sezona ove serije je snimljena u toku ove godine i nalazi se u post-produkciji. Prema rečima producenta Emrea Sahina, sezona 2 serije Rise of Empires: Ottoman će biti emitovana do kraja ove godine. Zvanična potvrda sa Netflixa i tačan datum kada će nova sezona istorijske dokumentarne serije biti emitovana na ovoj digitalnoj platformi će biti poznat već u narednim danima.

Od ranije je poznato da će se kao i u prvoj u novoj sezoni pojaviti Tuba Buyukustun, a ostaje da vidimo ko je sve pored nje u glumačkom kadru ovog projekta.

NOVO - Nova glumica u seriji Darmaduman

By: TV Exposed