Fanovi Kerema Bursina su ponovo spremili posebnu aktivnost za njegov rođendan!

Kerem Bursin, koji je rođen 4. juna 1987. godine, postao je poznato ime širom sveta sa TV serijama i filmovima u kojima je nastupao.

Fanovi Kerema Bursina su ponovo spremili posebnu aktivnost za njegov rođendan!

Foto Credits: IMDB

Kerem Bursin je pokazao svoj talenat svojim uspešnim nastupima u projektima u kojima je učestvovao i postao veoma popularno ime.

Rođendani popularnog glumca, koji ima veliku bazu obožavalaca na društvenim mrežama, dolaze do izražaja organizacijom proslave koju fanovi prave mesecima unapred.

Obožavaoci Kerema Bursina započeli su proslave početkom ove godine i njihovi napori da privuku pažnju projektima društvene odgovornosti ne prolaze nezapaženo.

Bliska komunikacija sa fanovima

Kerem Bursin, koji se poslednji put pojavio na ekranima sa TV serijom Ya Cok Seversen, u veoma je bliskoj komunikaciji sa svojim fanovima.

U zamenu za ovu iskrenost, obožavaoci poznatog glumca poduzimaju različite društvene odgovornosti u ime Kerema Bursina na njegov rođendan.

Ove godine fanovi su pokrenuli kampanju za autističnu decu. Donatorska kampanja pokrenuta da doprinese obrazovanju dece sa autizmom pokrenuta je kao doprinos Fondaciji Tohum za autizam.

View this post on Instagram

A post shared by Kerem Bürsin (@thebursin)

NOVO - Pelihan Karahan se pridružila popularnoj seriji

By: TV Exposed