Serkan Cayoglu i Ozge Gurel – Bilo je teško!

Jedan od mnogima omiljenih turskih parova u svetu šou-biznisa su Serkan Cayoglu i Ozge Gurel. Njihova ljubav traje još od 2014. godine.

Serkan Cayoglu i Ozge Gurel – Bilo je teško!

Foto Credits: Screenshot/ Instagram @serkancayoglu

Veza Serkana Cayoglua i Ozge Gurel će tokom leta biti formalizovana, odnosno par će se venčati. Njihova ljubav traje još od 2014. godine i televizijske serije Kiraz Mevsimi u kojoj su bili parnteri.

Pošto je pitanje braka na dnevnom redu, svaki korak koji ovaj par učini pomno prate njihovi fanovi.

Par, koji je nedavno viđen na promociji serije Midnight at the Pera Palace, prošle godine je dugo bio  razdvojen zbog snimanja serije. U prvom periodu TV serije Serkana Cayoglua, Kibris Zafere Dogru, koja je nastavljena dve sezone i emitovana na TRT1, glumac je čak šest meseci bio razdvojen od Ozge i tek su se povremeno viđali. Nakon snimanja ove serije koje je završeno u decembru,

Serkan je konačno imao više vremena za svoju voljenu.

Ozge Gurel, koja trenutno radi na seriji Hayatller ve Hayalar / Snovi i život je na promociji serije Midnight at the Pera Palace na temu razdvojenosti od Serkana izjavila: „Bilo je malo teško, ali je sve prošlo“.

Serkan Cayoglu je, s druge strane, na ovu temu rekao: „Bilo je teško, a takođe je bilo teško jer se poklopilo sa pandemijom tokom prvih 6 meseci. Kasnije je drugi deo bio malo bolji, mogao sam češće da odlazim i da se vraćam. Ali generalno, to je težak proces“, rekao je on.

Par se takođe suočio sa pitanjima o venčanju. Ozge je rekla da planiraju da se venčaju tokom leta i dodala „Postepeno utvrđujemo detalje.“.

NOVO - Pinar Deniz konačno progovorila o raskidu!

By: Milt-TV Exposed