Iritantne scene u seriji Dogdugun Ev Kaderindir

Datum emitovanja serije još nije jasan, ali najavom 13. epizode ​​signalizirano je da će se na ekranima naći krajem septembra. Serija koja se zasniva na stvarnoj životnoj priči doktorke Gulseren Budayıcıoglu, nastaviće da privlači pažnju u novoj sezoni. Ali izgleda da ćemo ovu sezonu gledati sa malo više nervoze i stresa! Jer Benal, koja je ...

Iritantne scene u seriji Dogdugun Ev Kaderindir

Datum emitovanja serije još nije jasan, ali najavom 13. epizode ​​signalizirano je da će se na ekranima naći krajem septembra.

Serija koja se zasniva na stvarnoj životnoj priči doktorke Gulseren Budayıcıoglu, nastaviće da privlači pažnju u novoj sezoni. Ali izgleda da ćemo ovu sezonu gledati sa malo više nervoze i stresa!

Jer Benal, koja je trudna sa Mehdijem, počinje da živi u istoj kući sa Zeynep. Morajući da izdrži Benal prvo u majčinoj kući, a zatim u svojoj kući, Zejnep očekuje težak period.

Život Zeynep, koja se sprema da obuče advokatsku odoru i ima srećan život sa čovekom s kojim je pronašla ljubav i dom, omešće Benal.

Na društvenim mrežama postoje kritike na pitanje šta Benal radi u toj kući, kako i zašto je Mehdi doveo u kuću i kako je Zeynep tako nešto prihvatila.

Mehdi, misleći na bebu u Benalinom stomaku dovodi ih svojoj kući kako bi ih zaštitio, ali Zeynepina jedva pronađena kuća, Benalini tamni oblaci nad njenom ljubavi nikada neće nestati!

Stoga oni koji prate seriju očekaje sezona u kojoj će im Benaline igre i stavovi podići kosu sa glave.

By: TV Exposed

NOVO-Najava serije Nurgul Yesilcay i Merta Firata