Fanovi uzbudjeni zbog novog projekta Ebru Sahin

Obožavaoci su “poludeli” kada se Ebru Sahin pridružila novom projektu Cagataya Ulusoya u kom će se popularni glumac pojaviti sa likom žigola!

Fanovi uzbudjeni zbog novog projekta Ebru Sahin

Foto Credits: Haberler

Postoje važni događaji u vezi sa novim filmskim projektom Centilmen / Džentlmen, u kojem će poznati glumac Cagatay Ulusoy dati život liku žigola. Projekat, koji priprema kompanija OGM Pictures, biće snimljen za Netflix digitalnu platformu. Ulusoy je takođe na dnevnom redu sa svojom serijom Terzi / Krojač, koja će se emitovati na Netflixu. Važno je napomenuti da je glumac sada na dnevnom redu za novi film nakon tako dugo očekivane serije.

Pitali smo se i ko će biti partner Cagatayu Ulusoyu, kog ćemo gledati u glavnoj ulozi priče o čoveku koji radi kao žigolo sa svojim prijateljima. Nastavljaju se pripreme za filmski projekat Džentlmen, a razjašnjena je i glavna glumica. U štampi su se pojavile tvrdnje da će ime koje će pratiti Ulusoya, koji će biti u neobičnom liku, koji će promeniti život zaljubivši se u mladu devojku, biti Ebru Sahin. Susret dva poznata glumca u tako važnom projektu “izludio” je fanove.

Ebru Sahin, koja se vezala ugovorom koji je sklopila sa OGM Pictures, pročitala je scenario ovog filma  i našla za shodno da učestvuje u filmu Centilmen. Uz ovakav razvoj događaja, očekuje se da će se dva uspešna imena udružiti u istom projektu u bliskoj budućnosti.

NOVO - Seray Kaya i Berk Oktay se zabavljaju na setu kao deca!

By: TV Exposed