Kerem Bursin i Devrim Ozkan partneri u novom projektu!

Od kada se saznalo da Kerem Bursin glumi u novom filmu Mavi Magara | Plava pećina, njegovi obožavaoci prate svaki detalj sa velikom pažnjom.

Kerem Bursin i Devrim Ozkan partneri u novom projektu!

Foto Credits: RiriNano

Kerem Bursin, koji se poslednji put pojavio pred svojim fanovima sa projektom TV serije Ya Cok Seversen | Ako voliš previše, odlučio je da se malo odmori.

Poznatom glumcu se među projektima koje je dobio dopao film pod nazivom Mavi Magara, a ekipa je završila pripreme i otišla na set.

Kasting Devrim Ozkan za glavnu žensku ulogu u ovom filmu veoma je obradovao fanove.

Fanovi veoma uzbuđeni

Zajednička fotografija Kerema Bursina i Devrim Ozkan otkrila je koliko dobro pristaju jedno drugom.

Na društvenim mrežama fanovi Kerema Bursina nastavljaju da komentarišu da su veoma srećni što je partner sa Devrim Ozkan i da sa uzbuđenjem čekaju projekat.

Film Mavi Magara | Plava pećina, za koji se očekuje da će impresionirati publiku svojom pričom o ljubavi i drami, stvara uzbuđenje i zbog toga jer je reč o projektu kompanije Ay Yapim.

Devrim Ozkan, koja je nedavno glumila u projektu TV serije pod nazivom Ne Gemiler Yaktim, ističe se kao jedna od istaknutih glumica novijeg perioda. Fotografija Kerema Bursina i Devrim Ozkan zajedno na setu obradovala je fanove koji su nestrpljivo čekali projekat.

View this post on Instagram

A post shared by Kerem Bürsin (@thebursin)

NOVO - Tolga Gulec o značaju serije Oyle Bir Gecer Zaman ki | Kako vreme prolazi za njega

By: TV Exposed