Serenay Sarikaya usred skandala

Turska štampa nastavlja da diskutuje o operaciji grudi Serenay Sarikaye. Ne postoji ni jedna simpatična poruku o glumici, osim onih masnih i nepristojnih. Novinari publikacije Hurriyet Savas Ozbey podsetili da je i Merlin Monro bila hospitalizovana pod lažnim imenom. Obzirom da je veoma mlada, smatra se da Serenay ima dosta plastičnih operacija iza sebe. Novinari ...

Serenay Sarikaya usred skandala

Turska štampa nastavlja da diskutuje o operaciji grudi Serenay Sarikaye. Ne postoji ni jedna simpatična poruku o glumici, osim onih masnih i nepristojnih.

Novinari publikacije Hurriyet Savas Ozbey podsetili da je i Merlin Monro bila hospitalizovana pod lažnim imenom. Obzirom da je veoma mlada, smatra se da Serenay ima dosta plastičnih operacija iza sebe. Novinari su ponudili širok spektar imena koje bi glumica mogla da koristi u budućnosti. Neka od njih su Erenay Arikaya, Seren Aykaya, Zeldenay Sari, Seren Zonk.

Tabgloidi pišu čak i neumesne stvari. Ali ima i goreg nečeg u tome. Kao što vidimo tursko novinarstvo drži se poznate anegdote "Taman kada sam mislio da sam dotakao dno, neko je pokucao odozdo".

By: TV Exposed

NOVO-Počela 2. sezona serije Ogretmen