U ponedeljak bez nove epizode serije Alparslan – razlog bolest glavnog glumca

Serija Alparslan Buyuk Selcuklu / Alparslan Veliki Seldžuk, koja se ponedeljkom uveče susreće sa publikom na ekranima TRT1, postala je jedna od produkcija koja je zapela za oko svojim uspešnim nastupom u drugoj sezoni.

U ponedeljak bez nove epizode serije Alparslan – razlog bolest glavnog glumca

Foto Credits: IMDB

U konceptu započetom serijom Uyanis Buyuk Selcuklu / Buđenje velikih Seldžuka, projekat, koji je u drugoj sezoni nazvan Alparslan Buyuk Selcuklu / Alparslan Veliki Seldžuk, emituje se u mnogim zemljama sveta. Sa svojom drugom sezonom, obožavaoci serije Alparslan Veliki Seldžuk sa nestrpljenjem čekaju i TRT1 svakog ponedeljka uveče, a nove epizode ​​su poprilično impresivne.

Nova epizoda serije, u kojoj glumi Baris Arduc, koja udvostručuje uspeh zauzimajući prvo mesto u gledanosti svake nedelje, neće biti emitovana. Svi su veoma radoznali šta se desilo sa serijom Alparslan Buyuk Selcuklu, koja je uklonjena iz emitovanja TRT1. Snimanje je odloženo zbog zdravstvenog problema Barisa Arduca, glavnog glumca serije. U štampi se odrazilo da je glumac zaražen korona virusom, a to je uticalo i na snimanje samog projekta. Tim serije, koji ulaže velike napore za epizodu koja se emituje svake nedelje, neće moći da producira novu epizodu zbog zdravstvenog problema glavnog glumca.

Iz tog razloga, 36. nova epizoda serije Alparslan Buyuk Selcuklu, čije se emitovanje očekivalo u ponedeljak, 14. novembra, neće biti na ekranu. Ta epizoda biće prikazana 21. novembra.

NOVO - Stižu scene koje mnogi željno čekaju u seriji Tuzak / Klopka

By: TV Exposed