Bližimo se kraju turske serije Camdaki Kiz

Turska TV serija Camdaki Kiz / Devojka iza ogledala, koja je emitovana na ekranu Kanala D u četvrtak uveče, napreduje korak po korak ka svom finalu.

Bližimo se kraju turske serije Camdaki Kiz

Foto Credits: IMDB

U priči ove turske TV serije, likovi Nalan i Hayrija ostavili su trag u trećoj sezoni, koja je uspela da nastavi veoma dobre rezultate iz prethodne dve. Pogotovo kada je u pitanju gledanost, odnosno rejting.

Nalan, koja je saznala pravu istinu o Hayriju i njegovom životu, ponovo je bila šokirana i veoma iznenađena otkrićem. U novoj epizodi ove turske serije, događaji će biti izmešteni u novu dimenziju kada lik Hayrija prevari Nalan.

Bićemo dakle svedoci veoma važnih događaja u novoj, 79. po redu epizodi TV serije Camdaki Kiz / Devojka iza stakla.

Video najava koja otvara mnogo pitanja

Objavljen je trejler za 79. epizodu projekta Camdaki Kiz i izazvao je lavinu komentara poput - Hayri vara Nalan! Hayri vara Nalana sa ženom koju je tek upoznao! Samo su neki od komentara na ovu video najavu koja obećava veoma zanimljivu i uzbudljivu epizodu.

Sumnjajući u Hayrijeve postupke, Turkan upozorava Nalan na Hayrija. Nalan, s druge strane, ne želi da sputava Hayrija, ali ona ga prati i suočava se sa nekim činjenicama.

Podsećamo, serija Camdaki Kiz je na Kanalu D sa svojom novom epizodom u četvrtak, 18. maja u 20.00. Tu je i pomenuta video najava

Kako se vama čini završnica ove turske serije? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Pred nama je uzbudljiva epizoda serije Veda Mektubu / Oproštajno pismo! (VIDEO)

By: TV Exposed