Pinar Deniz o svom liku Yasemin i seriji Aktris

PInar Deniz i Uraz Kaygilaroglu zajedno glume u glavnim ulogama nove Disney Plus serije Aktris / Glumica, koja uključuje kriminal, napetost i crni humor.

Pinar Deniz o svom liku Yasemin i seriji Aktris

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Nakon finala sezone serije Yargi / Presuda, Pinar Deniz je doživela uzbuđenje emitovanja serije Aktris 31. maja 2023. godine.

Serija Aktris / Glumica, koja priča priču o poznatoj ženi koja ima dvostruki život i postaje serijski ubica, pretvorila se u glumački recital sa različitim ženskim likovima Pinar Deniz. Navodeći da je njen glumački život potpuno kamufliran, Deniz je rekla:

„Zapravo ćemo gledati priču o serijskom ubici.”. Ona je rekla da je liku Yasemin koju tumači u seriji dosadio život i da je prikazala lik koji je izgubio motivaciju za život.

Zabavan i izazovan lik

Objašnjavajući da je veoma teško prikazati Yasemin, koja se nakon drame koju je doživela u detinjstvu pretvorila u serijskog ubicu, Pinar Deniz je svoje osećanja objasnila na sledeći način:

„Prihvatila sam lik jer je bio tako zabavan i izazovan. Ja zapravo radim na meditativni način. Kada mi prvo dođe scenario, ako želim da igram lik, pokušavam da ga stvorim u svom umu, u svom mozgu, u svom telu. U mom svakodnevnom životu, ona sada živi sa mnom. Pošto su već izigrali osobu, pokušavam da izbacim njena osećanja. Za mene igranje serijskog ubice nije ubistvo čoveka. Saznajte zašto ste ubili čoveka. Čitam knjige i gledam filmove da bih to pronašla.”.

View this post on Instagram

A post shared by Pinar Deniz (@pinarrdenizzz)

NOVO - Beren Gokyildiz – I ja sam dete!

By: TV Exposed