Ilker Kaleli – Pregovori za nove uloge u toku

Poznati turski glumac Ilker Kaleli bio je zapaženu televizijskoj seriji Ogretmen koja je emitovana na kanalu Fox TV. Od tada se nije pojavljivao u turskim televizijskim serijama.

Ilker Kaleli – Pregovori za nove uloge u toku

Foto Credits: DiziCentral

Serija Ogretmen, koja je počela ambiciozno, nažalost nije naišla na očekivanu gledanost. Bila je to serija koja je svojom drugačijom pričom privukla pažnju publike i izazvala veliku radoznalost, ali nije mogla da nađe mesta za sebe u sezoni i emitovano je samo 9 epizoda. Nakon toga zbog niskog rejtinga projekat je ugašen. Kao krivca za to mnogi vide pomenuti Fox TV, koji je bez dileme najoštriji kada je otkazivanje serija u pitanju. Njihova najnovija serija Son Nefesime Kadar / Do poslednjeg daha je otkazana nakon svega pet epizoda.

Glumac Ilker Kaleli, koji je privukao veliku pažnju ulogom u seriji Poyraz Karayel, nakon sjajne uloge u seriji Ogretmen povećao je bazu obožavatelja. Kaleli nakon završetka te serije dugo nije bio na ekranima kada su u pitanju turske TV serije. Glumac se nedavno pojavio na ceremoniji dodele nagrada i tada je razgovarao sa prisutnim novinarima.

Ilker Kaleli, koji je dobio nagradu „Live TV Series Legend” na ceremoniji dodele u organizaciji Univerziteta Kultur u Istanbulu, doživeo je kako kaže sreću što je dobio takvu nagradu od mladih ljudi. Navodeći da je na istom fakultetu studirao i umetnički menadžment, glumac je istakao i da mu je prisustvo na ovoj dodeli nagrada izazvalo nostalgiju. Glumac je na svom zvaničnom Instagram nalogu okačio i snimak sa ceremonije.

View this post on Instagram

A post shared by ilker kaleli (@ilkerkaleli)

U intervjuu koji je dao na dodeli priznanja, na dobijena pitanja, glumac je izjavio da je u razgovorima za nove uloge u serijama, ali da još nema posla kojim se bavi. Odnosno da nije potpisao ugovor za neki novi projekat.

Međutim, naravno, glumac je dao naznaku da će se vratiti ako postoji projekat koji mu se dopadne, a želju da se vrati na setove izrazio je rečima „Nadam se da ćemo se uskoro ponovo sresti“.

NOVO - Serija Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo će imati više sezona!

By: Milt-TV Exposed