Da li će Demet Evgar kao Ozge Ozder?

Serija Sadakatsiz trajala je dve sezone i oprostila se od publike svojom 60. epizodom prošlog meseca. Jedno od imena u seriji bilo je Ozge Ozder.

Da li će Demet Evgar kao Ozge Ozder?

Foto Credits: Dizilah

Ova poznata glumica je u seriji Sadakatsiz igrala lik Derye i pritom je saznala da je trudna.

Ozge Ozder, koja je radila koliko je mogla, odnosno koliko joj je trudnoća dozvoljavala i nije žurila sa napuštanja seta, vratila se na snimanje dve-tri nedelje nakon rođenja ćerke Lune.

Ozge je ranije najavila da će nastaviti svoju ulogu u seriji nakon porođaja i održala je obećanje. Uskoro ćemo možda videti nešto slično onome što je Ozder uradila u TV seriji Sadakatsiz od Demet Evgar. Glumica je postala jedno od imena koja su se dogovorila sa digitalnom platformom Disney plus.

Serije se snimaju jedna za drugom za ovu platformu, koja će se sastati sa publikom u Turskoj 14. juna. Demet Evgar, za koju se očekivalo da će učestvovati u jednoj od ovih produkcija, pojaviće se najverovatnije na setu odmah nakon porođaja.

Nakon rođenja kćerke Mavi, glumica će proceniti projekte koji joj dolaze.. Mnoge poznate glumice mogu i žele da se odmore od setova 1-2 godine tokom ili nakon trudnoće. Postoje čak i imena koja to nastavljaju i do 3-4 godine.

Međutim, postoje i imena poput Ozge Ozder koja razmišljaju drugačije i fokusiraju se na svoju karijeru i pokazuju da mogu da odgajaju svoju bebu dok rade na setovima. Ako izađe dobar projekat, nemojte se iznenaditi ako vidite Demet Evgar na setovima sa ćerkom Mavi.

NOVO - Seray Kaya potvrdila da radi na liku Elif za novu seriju

By: TV Exposed