Kubilay Aka se opravlja od povrede, dobio i jednu zabranu!

Turski glumac Kubilay Aka je pre nekoliko nedelja doživeo neprijatnu povredu. Glumac se sada oporavlja i priprema za povratak poslu.

Kubilay Aka se opravlja od povrede, dobio i jednu zabranu!

Foto Credits: IMDB

Kubilay Aka je nedavno tokom fudbalske utakmice u kojoj je učestvovao sa svojim prijateljima nezgodno pao i doživeo prelom rebara. Izuzev ovog neprijatnog preloma, glumac je prošao bez ozbiljnijih povreda.

Trenutno se oporavlja od iste a lekari su mu zabranili da igra fudbal za svoj tim. To mu je kako je i sam rekao palo jako teško. Nedostaje mu fudbal jer mu je on velika ljubav. Sada se posvetio oporavku i povratku na set njegove nove serije.

Podsećamo, Kubilay Aka će se pojaviti u seriji Oglum / Moj sin koju priprema Ay Yapim, za novu sezonu TV serija. Njegova partnerka na sceni će biti Tuge Acikgoz. Pored njih dvoje u ovom projektu glume Serhat Teoman, Canan Erguder, Songul Oden i Nihal Yalcin. Režiser na ovoj novoj seriji je Ahmet Katiksiz. Snimanje je u toku, a njemu će se u narednom periodu pridružiti i Aka. Poslednja serija na kojoj je Kubilay radio pre ovog projekta bila je Cam Tavanlar. Svi se nadaju da će novi projekat biti uspešniji od njegove prošle serije koja je završena nakon samo osam epizoda.

Nova turska serija Oglum / Moj sin će biti emitovana na kanalu Show TV.

NOVO - Murat Yildirim sve bliži radu na digitalnim platformama

 By: Milt-TV Exposed